Gelaatsverzorging

Behandeling Prijs
Essential face regime mini behandeling €35,00
Essential face regime volledige behandeling €55,00

Reinigend, glad makend, hydraterend.

De basis voor een stralende huid is een correcte reiniging. Dit "essentieel beauty ritueel" reinigt de poriën in de diepte, verwijdert onreinheden en zorgt voor een betere celstofwisseling. Het resultaat is een frissere, meer stralende en gladdere huid. Aangepast naar gelang het huidtype is het de perfecte behandeling.

Geschikt voor alle huidtypes.

Behandeling Prijs
Lift Intense €55,00

Glad makend,liftend, hydraterend.

Behandeling met een dubbele werking: lift de huid met eerste tekens van veroudering, snel anti-stress effect voor de jongere huid. Door het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van Elastine en Collageen, zorgt deze behandeling voor een stevige stralende huid.

Geschikt voor zeer droge huid.

Behandeling Prijs
Pursense €60,00
Kan ook in kuur van 5 sessies €300,00
+ cheque van €50,00 euro voor producten thuisgebruik.

zuiverend, matterend,anti-imperfecties.

In het specifieke "7 acties" systeem tegen: huidimperfecties, doffe en glimmende huid, oneffen huid, verwijdde porën, puistje en comedonen. Het vertegenwoordigd het complete schok antwoord voor het zuiveren en in balans brengen van de gemengde, vette of onreine huid. Regelt de talgproductie, kalmeert de geïrriteerde  of rood geworden zones met acne, verzacht de textuur van de huid en bevordert de cel vernieuwing? Perfectioneert en uniformeert de teint.

Geschikt voor gemengde, vette,onreine huid met neiging tot acne.

Behandeling Prijs
Calmsense €60,00
Kan ook in kuur van 4 sessies €220,00
+ cheque van €30,00 voor producten thuisgebruik.

Verlichting bij jeuk, stekend en branderig gevoel, helpt de huid diep te hydrateren en te kalmeren, herstel van een natuurlijke en gezonde huidskleur.

Intensieve anti-roodheden behandeling die een aangenaam gevoel van welzijn biedt, de reactieve, gevoelige of couperose gevoelige huidtypes diep herstructureren. Het natuurlijk afweersysteem herstellen, welke de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf beschermt en verlicht de psychosomatische reacties veroorzaakt door stressvolle situaties, zichtbaar wijdverspreide roodheden verminderd.

Geschikt voor de gevoelige, reactieve en roodheid- of couperosegevoelige huidtypes.

 

Behandeling Prijs
Vitaminic mask €65,00

Verheldert, verkwikkend,zuurstof opname verbeterd.

Intensieve verkwikkende behandeling, ideaal voor de verstikte, gevoelige en gedevaliseerde huid. De krachtige combinatie van de vitaminen welke in het Vitaminic- mask zitten, samen met het pure concentraat van de Vitaminic- Infusion, neutraliseren snel de schadelijke werking van vrije radicalen, verkwikken de huid en stimuleren de cutane bloed microcirculatie en bevordert de celvernieuwing.

Geschikt voor gevoelige huidtypes.

Behandeling Prijs
Black Velvet mask €65,00

De huid is duidelijk stralender en gladder, de teint is uniformer en de weefsels zijn in diepte verstevigd.

Black Velvet maakt gebruik van een revolutionair non- woven zwart masker welke verrijkt is met het prebiotische Actibiome en het hoogst anti-oxiresveratrol, met opnieuw compact makende, gladmakende en tonus verbeterde werking voor de weefsels. De prebiotische werking gaat de microbiota van de huid in balans brengen en verbeteren, zodoende zullen alle natuurlijke functies van de huid een boost krijgen en van nature beter functioneren.

Geschikt voor alle huidtypes.

Behandeling Prijs
Platinum mask €65,00

De huid is meer gelift,de contouren meer bijgevuld/verstevigd, de rimpels zijn gladder en de huid is stralend.

Platinum is een zilveren non-woven masker met een exclusief intens liftend en filler effect, met een doeltreffende werking op diepe rimpels en eerste tekens van veroudering. Dankzij de synergetische renegerende en antioxiderende combinatie van Oxyresveratrol, Okinacea, Blauwe bessen en Cyclodextérines.

Geschikt voor alle huidtypes.

Behandeling Prijs
Gold infusion face €75,00
Kan ook in kuur van 3 sessies €210,00
+ cheque van €30,00 voor producten thuisgebruik.

De pracht van goud om uw huid een nieuwe jeugd te geven.

Gold infusion is een buitengewone herstructurerende gezichtsbehandeling die de vitaliteit en turgor van de huid hersteld. De speciale actieve ingrediënten zoals callogeen, elastine en hyaluronzuur werken in synergie voor een langdurige hydratie, lifting van de weefsels en maakt het gezicht stralend, door de tekenenvan veroudering te vervagen.

Bladgoud geeft een stralende teint en werkt als een algemene filler.

Perfect voor de grauwe en doffe huid, dehydratie, rimpels en tekens van huidverslapping.

Behandeling Prijs
Re-creAGE €260
enkel in kuur van 4 sessies + inclusief 50ml re-creAGE cream voor thuis gebruik. .

Het eerste gelaat programma met resurfacing effect en epigenetische werking.                                 

Reprogrammering, herstellend, peelend, gladmakend en verhelderend.

Een innovatief superperfectionerend programma dat geniet van de regenererende eigenschappen van alpha-hydroxy zuren en de ultieme epigenetische technologie om het algehel uiterlijk van de huid te veranderen, haar te helpen herstellen in haar ideale pracht. 

In 4 behandelingen herstelt de huid haar natuurlijke compactheid en stralendheid, de huidtint word mooier, de textuur is gladgemaakt en de poriën zijn verfijnd.

Adresgegevens:

Studio Christel
Vergelsweg 12
3680 Maaseik

België